website

Pırlanta yüzük seçimi söz konusu olduğunda, hemen her yaştan kadının ilk tercihleri arasında yer alan baget yüzük modelleri ROY Diamond farkıyla ışıldıyor… Özgün, zamansız ve kaliteden ödün vermeyen tasarım anlayışımızın güçlü bir yansıması olarak hayat bulan baget yüzük modellerimiz ile en özel anlarınızda yanınızda oluyoruz.

ROY Diamond ile Bambaşka Bir Işıltı…

Zamanla adeta “zarafetin simgesi” haline dönüşen baget kesim pırlanta yüzükler; kademeli kesim tekniği sayesinde klasik yuvarlak kesim yüzüklerden farklı olarak prizmatik yansımalar üretir. Böylelikle baget kesim yüzükler, çok daha farklı ve güçlü bir etki yaratırlar. ROY Diamond baget yüzük modelleri de doğru ve özenli kesim tekniği sayesinde pırlantanın özünde gizli olan ışığı, en parlak haliyle yeniden açığa çıkartır. 

Her farklı tarza hitap edebilecek şekilde ele aldığımız pırlanta baget yüzük tasarımlarımızla elinize zarif bir dokunuş bırakıyoruz. Her zaman aynı üretim kalitesi, aynı detaycı yaklaşım, aynı hassasiyet ancak farklı karakterler, farklı tasarımlar, farklı izler, farklı bütçeler odağında çalışıyoruz. 

Neden Baget Yüzük?

Baget yüzükler, sadelik ve zarafetten beslenen iddialı duruşlarıyla pırlantaseverlerin vazgeçilmezleri arasında girmeyi başardı diyebiliriz. Hemen her stille bütünleşebilen çeşitlilikteki modelleri ve yükselen popülaritesiyle birlikte baget kesim pırlanta yüzükler, pek çok farklı hediye konseptinin içerisinde yer alabiliyor:

  • Stilinize “tamamlayıcı” bir dokunuş mu istiyorsunuz? Klasik, modern ya da günlük tercihleriniz için zarafetin ve göz kamaştırıcılığın yeni biçimi olan baget pırlanta yüzükleri denemelisiniz…
  • Annenize, sevgilinize ya da arkadaşınıza… İlişkinize verdiğiniz kıymetin en iyi somut ifadesini mi arıyorsunuz? Özgün baget kesim yüzük modellerimiz ile ilişkinizin eşsiz kimyasına” tılsımlı bir ROY Diamond dokunuşu ekleyebilirsiniz…
  • Evlilik teklifi için müstakbel eşinizin yaşam tarzıyla bütünleşebilecek bir seçeneğe mi ihtiyacınız var? Usta tasarımcılarımızın elinden çıkan benzersiz pırlanta baget yüzük modellerimize göz atmalısınız… 
  • Kardeşinize ya da belki de kendinize, zamansız bir mezuniyet hediyesi mi düşünüyorsunuz? Zarif bir baget kesim yüzük ile başarıyı hayat boyu kutlayabilirsiniz…

Kısacası ROY Diamond imzalı baget yüzükler, hayatın her anında yeni ışıltınız olmaya hazır.

Baget Yüzükle Evlenme Teklifi Yapılır mı?

Evet, baget kesim pırlanta yüzük ile evlenme teklifi yapılabilir. Kadınların, günümüzde oldukça yaygın bir şekilde baget kesim yüzükleri tercih ettiğini gözlemliyoruz. Eğer baget yüzüklerin kendine has kesimi, müstakbel eşinizin tarzına ve beğenilerine uygunsa baget yüzük hem evlilik teklifi hem de günlük kullanım için oldukça uygun bir hediyedir.

ROY Diamond kalitesi ve güvencesiyle satın aldığınız baget pırlanta yüzük, sevgilinize verdiğiniz değerin en ışıltılı ifadesine dönüşebilir…

Baget Yüzük Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Baget yüzük seçimi yapılırken; pırlantanın karatından kesimine, markanın sunduğu bakım-onarım garantisinden uluslararası geçerliliğe sahip bir sertifikası olup olmadığına kadar geniş bir çerçevede inceleme yapılmalıdır. 

Pırlantaların karat (carat), renk (color), berraklık (clarity) ve kesim (cut) olmak üzere 4 temel özelliği bulunmaktadır. Dolayısıyla da baget yüzük alırken nelere dikkat edilmelidir sorusunun temel bileşenleri de bu 4 özelliktir. Bununla birlikte baget pırlanta yüzüklerin kalitesi, dış görünüşüne bakarak anlayamayacağınız kadar ince detaylara göre oluşur. Dolayısıyla da pırlantanın mutlaka tüm teknik özelliklerini belirten, uluslararası geçerliliğe sahip bir sertifikası olmalıdır. 

Pırlanta baget yüzük seçiminde size oldukça yardımcı olacak detaylı bilgileri Pırlanta Nasıl Seçilir? başlıklı içeriğimizden öğrenebilirsiniz.

En Çok Tercih Edilen Baget Yüzükler

Baget Yüzükler Nasıl Seçilir?

Stilinizin bir parçası olarak sizi yansıtacak ve stilinizin tamamlandığını hissetmenizi sağlayacak baget pırlanta yüzüğünüzü seçerken dikkat edebileceğiniz bazı noktalar: 

  • Sade ve “az çoktur” ilkesine dayalı bir yaşam stiline sahipseniz sizi tamamlayacak baget pırlanta yüzük modelleri, klasik tarz yüzükler olabilir. 
  • Spor ve günlük tarzlar için küçük ve ince bir baget kesim pırlanta yüzük tercih edebilirsiniz. Burada önemli olan, yüzüğün montür kısmının da günlük kullanım için uygun sağlamlık ve kalitede olmasıdır. 
  • Elinizin fiziki özelliklerine uygun bir seçim yapmak önemlidir. Çünkü yüzüğün elinizdeki duruşunu, büyük ölçüde bu doğru seçim belirleyecektir. Örneğin küçük bir baget yüzük seçimi, uzun bir el ve ince parmaklara sahipseniz eğer elinizin zarafetini vurgulamak için doğru bir seçim olacaktır. Uzun el ve kalın parmaklar içinse büyük taş ve dikdörtgen modeller idealdir.
  • Ve elbette baget pırlanta yüzük alırken nelere dikkat edilmeli” başlığında da söylediğimiz gibi pırlantanın 4C özelliklerine mutlaka bakmalı ve değerlendirmenizi bu kriterlere göre netleştirmelisiniz.

En Çok Tercih Edilen Baget Yüzükler Hangileri? 

Baget kesim pırlanta yüzüklere yönelik ilgi zamanla oldukça arttı ve baget yüzükler, günümüzde en çok tercih edilen popüler modeller arasına girdi. Siz de bu trendin içerisinde olmak istiyorsanız baget yüzük koleksiyon sayfamızda “en çok satılan ürünler” filtresini kullanarak arama yapabilir ve popüler yüzük modellerimizi inceleyebilirsiniz. 

ROY Diamond olarak bizim tavsiyemiz; baget yüzüğün sahibi olacak kişinin yaşam tarzını, kullanım tercihlerini, beğenilerini bilerek tamamen kişiye özel bir seçim yapılması yönünde olacaktır.

Baget Kesim Pırlanta Yüzük Bakımı Nasıl Yapılır?

Oldukça değerli bir taş olan pırlanta, zaman içerisinde oluşabilecek kirlere ya da çizilmelere karşı bakım ve onarıma ihtiyaç duyabilir. Baget pırlanta yüzüklerinizde kullanıma bağlı olarak, zaman içerisinde oluşabilecek olumsuzlara karşı alabileceğiniz önlemler: 

  • Baget pırlanta yüzüğünüzü sabun ve ılık su yıkayıp, yumuşak ve toz bırakmayan bir bezle kurulayarak temiz tutabilirsiniz.
  • Baget pırlanta yüzüğünüzü asit oranı düşük, özel olarak üretilmiş solüsyonlarla da haftada bir kez aynı şekilde yıkayıp kurulayabilirsiniz. 
  • Baget pırlanta yüzüğünüzü kullanmadığınız zamanlarda güvenli bir yerde muhafaza etmeli ve çizilmemesi için diğer aksesuarlarınıza temas etmemesine özen göstermelisiniz.
  • Her ne kadar özenli olsanız da bazen bu tür evde bakım işlemleri yeterli olmamaktadır. Bu nedenle yüzüğünüzü satın aldığınız markadan, 6 ayda bir temizlik ve bakım talep edebilirsiniz.

ROY Diamond olarak tüm ürünlerimizde süresiz bakım hizmeti veriyoruz. Ayrıca online alışverişlerinizde ücretsiz ve sigortalı kargo hizmeti ile sorunsuz bir alışveriş deneyimi yaşamanızı sağlıyoruz. Satın alma süreci hakkında detaylı bilgi almak için Sıkça Sorulan Sorular sayfamızı ziyaret edebilir ya da bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Baget Yüzük Fiyatları

Baget Pırlanta Yüzük Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Baget pırlanta yüzük fiyatları, temelde pırlantanın 4C özelliklerine göre değişmektedir. Ek olarak işçilik, tasarımdaki detaylar, montürde kullanılan metalin türü (beyaz ya da sarı altın gibi) ve kalitesi de baget pırlanta yüzük fiyatlarının belirlenmesinde etkili olmaktadır. 

Baget yüzüklerin kendilerine has kare - dikdörtgen biçimli ve pırlantanın parlaklığını direkt olarak etkileyen/belirleyen bir kesim tekniği vardır. Pırlantanın rengi ve berraklığı doğanın armağanı iken, pırlantanın kaderini belirleyen dokunuş usta bir elden çıkması gereken kesimdir. Bir pırlanta yüzüğün tasarlanması sürecindeki en kritik ve insan elinin etkili olduğu tek aşama kesim aşamadır diyebiliriz. Bu nedenle kesim, dolayısıyla da işçilik, baget pırlanta yüzük fiyatları belirlenirken oldukça önemli bir parametredir. 

ROY Diamond baget kesim yüzük modelleri içerisinde pırlatanın 4C özelliklerinin farklı seçeneklerini bulabilir ve bütçenize en uygun baget pırlanta yüzüğü marka güvencemizle satın alabilirsiniz. 

Detaylarla Zenginleşen Işıltı

Yüzlerce yıldır kadınların gözdesi konumda olan baget pırlanta yüzük modelleri; özgün tasarımlarımız, detaycı yaklaşımımız, ışığı en iyi yansıtacak özenli kesimimiz ile stilinizin en önemli parçası olarak hayatın her anında yanınızda! 

Tasarımlarımıza yeni anlamlar yükleyecek olan sizlersiniz. Emeğin, kalitenin, güçlü bir bakış açısının, benzersiz bir yaklaşımın ve elbette “aşkın yansıması” tasarımlarımız ancak sizinle yeni anlamlar kazanabilir. ROY Diamond’ın baget kesim pırlanta yüzük koleksiyonunu inceleyebilir; sevdiklerinize eşsiz, yıllandıkça değeri katlanacak, zamansız bir hediye verebilirsiniz...

×